Villa Faro Durbuy

Vakantiehuis huren in Durbuy - Suite met wellness

Vakantiehuis te huur met zwembad, ruime sauna, jacuzzi, vuurschaal en BBQ

Villa Faro vormt samen met Chalet Faro één van de twee vakantiehuizen van Faro Durbuy, die je kan huren met wellnessfaciliteiten: een verwarmd privé buitenzwembad, een ruime sauna en een hotspring jacuzzi met panoramisch uitzicht. Boek nu rechtstreeks van de eigenaars Fanny en Ronald uw ontspannende wellnessvakantie in de Ardennen samen met vrienden of familie.

Een vakantiehuis met jacuzzi huren in Durbuy

Een vakantiewoning huren in de Ardennen met whirlpool 

Het bubbelbad van het vakantiehuis is een verwarmd bad met een temperatuur rond de 36-37°C. In het bad worden door middel van lucht bellen gevormd, die uit verschillende openingen in de onder- en zijkant van de spa opstijgen. Er wordt ook gebruik gemaakt van waterstralen om de luchtbellen wat meer kracht bij te zetten.

In de jacuzzi van Villa Faro kunnen de gasten heerlijk genieten van het borrelende water. De jets zorgen ervoor dat al uw spieren gemasseerd worden, zodat u helemaal ontspannen bent na het nemen van een bubbelbad. 's Avonds zorgt de ledverlichting van de jacuzzi voor een bijzondere sfeer. Hierdoor krijg je een heerlijk relaxed gevoel, dat je kan helpen over wat stress heen te komen. 

Family- & friendstime in de spa

Een groot bubbelbad gevuld met warm water is perfect om relaties te scheppen, te verbeteren, op te bouwen en te onderhouden. Familie is belangrijk in ons leven. Om deze relatie positief te beïnvloeden kunnen ouders samen met hun kinderen in de jacuzzi. Ook onze vrienden zijn belangrijk! Ga samen relaxen in de jacuzzi, praat even bij en maak het geheel af door de barbecue aan te steken! 

Een vakantiewoning huren met privé verwarmd buitenzwembad

Vindt u dat ook een zalig vooruitzicht? Dat u op elk moment van de vakantie een verfrissende duik in het zwembad kunt nemen? Het zwembad van Villa Faro is volledig privé en verwarmd tot 25°C (als buitentemp > 15°C). Kinderen vermaken zich wel aan het zwembad terwijl u onder de parasol uw boek leest. Als u reist met een groep vrienden is een zwembad perfect om te amuseren, om bij te praten, om te genieten van de zon. 

Het zwembad van Villa Faro is beschikbaar en verwarmd van 1 mei tot en met 30 september. Naast het zwembad is er een zonneterras en zijn er ligstoelen ter beschikking om even uit te rusten en te bruinen. Of er kan er voor kiezen om na uw saunabeurt af te koelen met het koude water uit de buitendouche! 

Ontspannen in de ruime finse sauna van Villa Faro

Vakantiewoning in de Ardennen huren met binnensauna

Een sauna nemen staat gelijk met ontspannen. Je kan op veel manieren genieten van een Finse sauna. Het is een manier om je lichaam met behulp van natuurlijke elementen te verwennen: de deugddoende warmte of de heerlijke aroma’s van etherische oliën, die je samen met de stoom inademt. 

De positieve effecten van sauna voor de gezondheid zijn niet te ontkennen. Vlij je neer op de houten banken van de sauna en dompel je onder in de meest pure, authentieke wellness-beleving. Door het milde karakter en door de banken op verschillende hoogtes, warm je in rustig tempo op. Dat is fijn voor je lichaam en goed voor jou.

Ga je graag in de sauna, maar vind je gewoon liggen toch maar saai? Dan moet je zeker eens een opgietsessie proberen door water met etherische oliën op de hete stenen te gieten. Het hete water dat verdampt, doet de gevoelstemperatuur in de sauna sterk stijgen. De warme waterdeeltjes die op de huid gaan liggen, bevorderen het zweten. Speel zelf saunameester en wapper met een handdoek om de warme luchtlaag rond te waaien. Dit geeft een intenser gevoel van warmte. Als je niet goed hoge temperaturen kan verdragen, kies dan zeker niet voor het hoogste bankje in de sauna.

Het is erg belangrijk om af te koelen na een saunasessie.

 

Vuurschaal en BBQ

Bij vakantie hoort natuurlijk een traditionele zomerse barbecue, de gelegenheid bij uitstek om te genieten van een lekkere maaltijd al dan niet begeleid met enkele drankjes. Villa Faro beschikt over een grote BBQ voor 8 personen. Daarna kan u de avond gezellig verder zetten rond het open vuur in de vuurschaal. Deze vuurschaal is uitgevoerd in een roestvrijstalen lage kom geschikt voor open vuur.

Een vuurtje geeft bijzondere warmte en sfeer aan de tuin. Uw avond in Villa Faro Durbuy wordt nog gezelliger bij de verhalen van familie en vrienden naast een knetterend haardvuur. Of misschien wordt er een liedje gezongen onder begeleiding van een gitaar? Dit zorgt zeker voor avonden waar nog lang over zal gepraat worden. 

Vakantiehuis Villa Faro by night

Het vakantiehuis in de Ardennen is 's avonds sfeervol verlicht. De blauwe verlichting van het zwembad en de kleuren ledverlichting van de jacuzzi zorgt gegarandeerd voor romantische avonden in Villa Faro Durbuy. 

PS De foto's 'by night' met het nieuwe terras moeten nog gemaakt worden.