Villa Faro Durbuy

Vakantiehuis Durbuy, kerstmarkt en sauna/jacuzzi in de winter of wellness met zwembad in de zomer.

Winter - Sneeuwpret in de Ardennen

In de winter kan je ook in vakantiehuis Villa Faro Durbuy genieten van sneeuwpret in de Ardennen. Een laagje verse sneeuw bedekt de tuin van vakantiewoning Villa Faro.

Winter - Kerstmarkt in Durbuy - Vier Oud en Nieuw in Durbuy

Vier kerstmis in Villa Faro Durbuy en breng zeker een bezoekje aan de kerstmarkt van Durbuy. Rond de kerstdagen ziet Durbuy er op zijn mooist uit. De kerstmarkt van Durbuy ademt sfeer en gezelligheid uit. De aanbrekende duisternis, de passende kerstverlichting en de kerstliederen die door verschillende ensembles worden gespeeld, scheppen een unieke kerstsfeer. Geniet van een glaasje glühwein en verwen uw smaakpapillen aan de vele kerststalletjes. Kinderen kunnen zich uitleven op de ijsschaatspiste.

Breng Oud en Nieuw door met familie en vrienden. Kleurrijk vuurwerk en een glaasje heffen op het nieuwe jaar. Geniet voor de volle 100% in ons gezellig vakantiehuis in de prachtige Ardennen!

Winter - Kerstdecoratie vakantiehuis Villa Faro Durbuy

De kerstdecoratie van vakantiewoning Villa Faro Durbuy zorgt voor sfeer tijdens de feestdagen. De mooi versierde kerstboom wacht op de pakjes van haar gasten tijdens de kerst- en nieuwjaarperiode. De kerstman en zijn rendier heten u hartelijk welkom in Villa Faro Durbuy. Ook aan de tafeldecoratie werd in Villa Faro de nodige aandacht besteed. De slingers met lichtjes aan de voordeur van het vakantiehuis zorgen voor een warm onthaal van de gasten tijdens donkere winteravonden. Kortom ons huis in de Ardennen straalt in de winter ook gezelligheid en sfeer uit.

Herfst in de Ardennen

De herfst is één van de mooiste seizoenen in de Ardennen. Je wordt tijdens een herfstwandeling betoverd door de prachtige kleuren! In de herfst worden de dagen korter en kan de temperatuur flink zakken. Na een flinke wandeling in de natuur kan je op het einde van de dag gezellig binnen zitten naast het haardvuur. Of je kan opwarmen in de sauna en daarna heerlijk relaxen in het bubbelbad met uitzicht over de heuvels en bossen.