Villa Faro Durbuy

Vakantiehuis Durbuy, kerstmarkt en sauna/jacuzzi in de winter of wellness met zwembad in de zomer.

It's wintertime! Let it snow! - januari 2023

Geniet even mee van de luchtbeelden van het witte sneeuwtapijt op Plateau du Soleil in Durbuy! In de verte zie je de torens van het kasteel van hare Krishna - Radhadesh. Het kasteel kan je zien vanuit de tuin van de vakantiewoning Villa Faro!

Nieuwe grasmat en bartafel in het prieeltje - september 2022

In het charmante prieeltje in de tuin werden een teakhouten boomstambartafel en -stoelen geplaatst. Je kan er 's morgen de eerste zonnestralen opvangen of 's avonds genieten van een aperitiefje bij de ondergaande zon. In de verte heb je zicht op het kasteel van Hare Krishna. 

Villa Faro Durbuy in de zomer - juni 2022

Villa Faro Durbuy by night - april 2022

Afwerking buitenzwembad - februari 2022

Nieuwe jacuzzi en renovatie zwembad - november 2021

In november 2021 investeerden we weer in het comfort en de veiligheid van onze gasten om hen een onvergetelijk verblijf in de Ardennen te bezorgen.

  • Plaatsing nieuwe jacuzzi
  • Nieuwe zwembadliner
  • Nieuwe skimmers om het waterpeil te verhogen om meer van het uitzicht te kunnen genieten in het zwembad
  • nieuwe verlichting in het zwembad
  • een 'plage' boven het rolluik zodat er een liggedeelte in het water ontstaat
  • nieuwe leuning om de veiligheid op het terras te verhogen

Totaalrenovatie benedenverdieping december 2020

In december 2020 zagen de eigenaars in de vele annulaties door de 2de coronagolf een opportuniteit om de volledige benedenverdieping van Villa Faro Durbuy te renoveren. Vloeren en plafonds werden eruit gegooid en de volledige badkamer werd afgebroken en opnieuw opgebouwd. De garagepoort van de ontspanningsruimte werd vervangen door een grote raampartij met uitzicht op de tuin, heuvels en bossen. Ook vanuit het bed in de suite kan je heerlijk ontwaken met zicht op de weidse natuur. Er werd gekozen voor een sober kleurenpalet van donkere vloertegels en witte en zwarte muren. Een paar accentmuren werden aangekleed met warm natuurlijk eikenhout, extra in de verf gezet door de design verlichting. In de badkamer is het wastafelblad in massief eikenhout met zwarte kom en kraan een echte blikvanger.

Winter - Sneeuwpret in de Ardennen - januari 2019

In de winter kan je ook in vakantiehuis Villa Faro Durbuy genieten van sneeuwpret in de Ardennen. Een laagje verse sneeuw bedekt de tuin van vakantiewoning Villa Faro.

Onze boom

Die grote sterke boom,
met zijn wortels in de grond,
diep verankerd.

Onveranderlijk, een droom,
wolken in het rond,
kleurenpracht verandert.

             Ynnaf - art&photography

Winter - Kerstmarkt in Durbuy - Vier Oud en Nieuw in Durbuy

Vier kerstmis in Villa Faro Durbuy en breng zeker een bezoekje aan de kerstmarkt van Durbuy. Rond de kerstdagen ziet Durbuy er op zijn mooist uit. De kerstmarkt van Durbuy ademt sfeer en gezelligheid uit. De aanbrekende duisternis, de passende kerstverlichting en de kerstliederen die door verschillende ensembles worden gespeeld, scheppen een unieke kerstsfeer. Geniet van een glaasje glühwein en verwen uw smaakpapillen aan de vele kerststalletjes. Kinderen kunnen zich uitleven op de ijsschaatspiste.

Breng Oud en Nieuw door met familie en vrienden. Kleurrijk vuurwerk en een glaasje heffen op het nieuwe jaar. Geniet voor de volle 100% in ons gezellig vakantiehuis in de prachtige Ardennen!

Winter - Kerstdecoratie vakantiehuis Villa Faro Durbuy

De kerstdecoratie van vakantiewoning Villa Faro Durbuy zorgt voor sfeer tijdens de feestdagen. De mooi versierde kerstboom wacht op de pakjes van haar gasten tijdens de kerst- en nieuwjaarperiode. De kerstman en zijn rendier heten u hartelijk welkom in Villa Faro Durbuy. Ook aan de tafeldecoratie werd in Villa Faro de nodige aandacht besteed. De slingers met lichtjes aan de voordeur van het vakantiehuis zorgen voor een warm onthaal van de gasten tijdens donkere winteravonden. Kortom ons huis in de Ardennen straalt in de winter ook gezelligheid en sfeer uit.

Herfst in de Ardennen

De herfst is één van de mooiste seizoenen in de Ardennen. Je wordt tijdens een herfstwandeling betoverd door de prachtige kleuren! In de herfst worden de dagen korter en kan de temperatuur flink zakken. Na een flinke wandeling in de natuur kan je op het einde van de dag gezellig binnen zitten naast het haardvuur. Of je kan opwarmen in de sauna en daarna heerlijk relaxen in het bubbelbad met uitzicht over de heuvels en bossen.