Villa Faro Durbuy

Vakantiehuis huren in Durbuy - Suite met wellness

Vakantiehuis te huur met zwembad, ruime sauna, jacuzzi, vuurschaal en BBQ

Villa Faro vormt samen met Chalet Faro één van de twee vakantiehuizen van Faro Durbuy, die je kan huren met wellnessfaciliteiten: een verwarmd privé buitenzwembad, een ruime sauna en een hotspring jacuzzi met panoramisch uitzicht. Boek nu rechtstreeks van de eigenaars Fanny en Ronald uw ontspannende wellnessvakantie in de Ardennen samen met vrienden of familie.

Een vakantiehuis met jacuzzi huren in Durbuy

Een vakantiewoning huren in de Ardennen met whirlpool 

Het bubbelbad van het vakantiehuis is een verwarmd bad met een temperatuur rond de 36-37°C. In het bad worden door middel van lucht bellen gevormd, die uit verschillende openingen in de onder- en zijkant van de spa opstijgen. Er wordt ook gebruik gemaakt van waterstralen om de luchtbellen wat meer kracht bij te zetten.

In de jacuzzi van Villa Faro kunnen de gasten heerlijk genieten van het borrelende water. De jets zorgen ervoor dat al uw spieren gemasseerd worden, zodat u helemaal ontspannen bent na het nemen van een bubbelbad. 's Avonds zorgt de ledverlichting van de jacuzzi voor een bijzondere sfeer. Hierdoor krijg je een heerlijk relaxed gevoel, dat je kan helpen over wat stress heen te komen. 

Family- & friendstime in de spa

Een groot bubbelbad gevuld met warm water is perfect om relaties te scheppen, te verbeteren, op te bouwen en te onderhouden. Familie is belangrijk in ons leven. Om deze relatie positief te beïnvloeden kunnen ouders samen met hun kinderen in de jacuzzi. Ook onze vrienden zijn belangrijk! Ga samen relaxen in de jacuzzi, praat even bij en maak het geheel af door de barbecue aan te steken! 

Een vakantiewoning huren met privé verwarmd buitenzwembad

Vindt u dat ook een zalig vooruitzicht? Dat u op elk moment van de vakantie een verfrissende duik in het zwembad kunt nemen? Het zwembad van Villa Faro is volledig privé en verwarmd tot 25°C (als buitentemp > 15°C). Kinderen vermaken zich wel aan het zwembad terwijl u onder de parasol uw boek leest. Als u reist met een groep vrienden is een zwembad perfect om te amuseren, om bij te praten, om te genieten van de zon. 

Het zwembad van Villa Faro is beschikbaar en verwarmd van 1 mei tot en met 30 september. Naast het zwembad is er een zonneterras en zijn er ligstoelen ter beschikking om even uit te rusten en te bruinen. Of er kan er voor kiezen om na uw saunabeurt af te koelen met het koude water uit de buitendouche! 

Nieuw! Ontspannen in de panoramische barrelsauna van Villa Faro

Vakantiewoning in de Ardennen huren met sauna met uitzicht

Villa Faro Durbuy heeft onlangs een nieuwe toevoeging gekregen: een panoramische barrelsauna met een adembenemend uitzicht. Deze sauna is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een lust voor het lichaam. Het is de perfecte plek om te ontspannen na een dag vol activiteiten.

De sauna is vervaardigd uit duurzaam cederhout en biedt plaats aan twee personen tegelijkertijd. Het ontwerp is gebaseerd op traditionele Finse barrelsauna's, maar met een moderne twist. De gebogen glaspanelen bieden een panoramisch uitzicht op de omliggende natuur, terwijl de LED-verlichting een extra dimensie aan de ervaring toevoegt.

De barrelsauna beschikt over een saunakachel die de temperatuur tot wel 80 graden Celsius kan opvoeren. Het is bovendien mogelijk om water op de stenen te gieten om de luchtvochtigheid te verhogen, waardoor de sauna nog effectiever wordt voor het ontspannen van de spieren en het verbeteren van de bloedsomloop.

De locatie van de sauna is perfect gekozen: op een heuvel nabij de villa, met uitzicht op de vallei. Het is niet moeilijk voor te stellen hoe heerlijk het moet zijn om in de sauna te zitten en te genieten van het uitzicht. Het is dan ook geen verrassing dat deze nieuwe toevoeging bijna onmiddellijk een favoriete plek is geworden onder de gasten van Villa Faro Durbuy.

Kortom, de panoramische barrelsauna is een absolute must-try voor iedereen die op zoek is naar een unieke en ontspannende ervaring. Of je nu op zoek bent naar een romantische escape met je partner, of gewoon even wil ontspannen tijdens een familievakantie, deze sauna is de perfecte plek. Kom en geniet van het fantastische uitzicht terwijl de warmte van de sauna je spieren ontspant en je geest tot rust brengt.

Vuurschaal en BBQ

Bij vakantie hoort natuurlijk een traditionele zomerse barbecue, de gelegenheid bij uitstek om te genieten van een lekkere maaltijd al dan niet begeleid met enkele drankjes. Villa Faro beschikt over een grote BBQ voor 8 personen. Daarna kan u de avond gezellig verder zetten rond het open vuur in de vuurschaal. Deze vuurschaal is uitgevoerd in een roestvrijstalen lage kom geschikt voor open vuur.

Een vuurtje geeft bijzondere warmte en sfeer aan de tuin. Uw avond in Villa Faro Durbuy wordt nog gezelliger bij de verhalen van familie en vrienden naast een knetterend haardvuur. Of misschien wordt er een liedje gezongen onder begeleiding van een gitaar? Dit zorgt zeker voor avonden waar nog lang over zal gepraat worden. 

Vakantiehuis Villa Faro by night

Het vakantiehuis in de Ardennen is 's avonds sfeervol verlicht. De blauwe verlichting van het zwembad en de kleuren ledverlichting van de jacuzzi zorgt gegarandeerd voor romantische avonden in Villa Faro Durbuy. 

PS De foto's 'by night' met het nieuwe terras moeten nog gemaakt worden.