Villa Faro Durbuy

Golf de Durbuy & Five Nations Golf Club

Op slechts 5 minuutjes rijden (6km) van Villa Faro Durbuy ligt de golfclub "The Five Nations", één van de meest uitdagende en aansprekende golfbanen van de Benelux. Liefhebbers van golf vinden zeker ook hun gading in de Golf de Durbuy, op 6 km van de vakantiewoning.

Golf de Durbuy

De Golf de Durbuy, recent overgenomen door Marc Coucke, bevindt zich op 6km van het vakantiehuis. Het is een 18-holes par 72 golfbaan die werd ontworpen door Fred Hawtree. De Golf Club Durbuy is bij liefhebbers van golf gekend als een zeer technische golfbaan die heel wat uitdagingen biedt. Het golfterrein is gelegen is een bosrijk landschap en biedt spectaculaire uitzichten. 

  • adres: Route d´Oppagne 34, 6940 Barvaux sur Ourthe, België
    website: Golf de durbuy

 

Five Nations Golf Club

In de prachtige heuvelachtige streek van Condroz-Famenne liggen de greens van The Five Nations Golf Club, verspreid over een domein van ca. 110 ha. Deze par 72 golfbaan, met hoogteverschillen tot wel 46 meter, is ontworpen door Gary Player en geldt als één van de vijftig mooiste banen ter wereld.De golfclub beschikt over een clubhuis "het charmante Château-Ferme du Grand Scley", driving range, putting green en pitching area.

Deze golfbaan, die geldt als één van de vijftig mooiste golfbanen ter wereld, werd eveneens recent overgenomen door Marc Coucke. De uitdagende niveauverschillen, de verschillende situaties en het prachtige uitzicht over de Condroz maken van Five Nations Golf een van de mooiste en meest competitieve golfbanen van het land. In deze golfclub zal elke liefhebber van golf zijn hart zal kunnen ophalen.

 

Bent u liefhebber van golf?
Plant u een golfvakantie?
Bent u op zoek naar een vakantiehuis in de buurt van de golf?

Dan bent u in Chalet Faro Durbuy aan het goede adres! Het vakantiehuis ligt op 3km van de "Five Nations Golf Club" en op 6km van de "Golf de Durbuy"! Dus de ideale uitvalsbasis voor de golfliefhebber die een vakantie aan het plannen is in de Ardennen!