facebook

Vakantiehuis Durbuy, kerstmarkt in de winter of welness in de zomer.

Winter - Kerstmarkt in Durbuy - Vier Oud en Nieuw in Durbuy

Vier kerstmis in Villa Faro Durbuy en breng zeker een bezoekje aan de kerstmarkt van Durbuy. Rond de kerstdagen ziet Durbuy er op zijn mooist uit. De kerstmarkt van Durbuy ademt sfeer en gezelligheid uit. De aanbrekende duisternis, de passende kerstverlichting en de kerstliederen die door verschillende ensembles worden gespeeld, scheppen een unieke kerstsfeer. Geniet van een glaasje glühwein en verwen uw smaakpapillen aan de vele kerststalletjes. Kinderen kunnen zich uitleven op de ijsschaatspiste.

Breng Oud en Nieuw door met familie en vrienden. Kleurrijk vuurwerk en een glaasje heffen op het nieuwe jaar. Geniet voor de volle 100% in ons gezellig vakantiehuis in de prachtige Ardennen!

Winter - Sneeuwpret in de Ardennen

In de winter kan je ook in vakantiehuis Villa Faro Durbuy genieten van sneeuwpret in de Ardennen. Een laagje verse sneeuw bedekt de tuin van vakantiewoning Villa Faro.

Winter - Kerstdecoratie vakantiehuis Villa Faro Durbuy

De kerstdecoratie van vakantiewoning Villa Faro Durbuy zorgt voor sfeer tijdens de feestdagen. De sfeervolle kerstboom wacht op de pakjes van haar gasten tijdens de kerst- en nieuwjaarperiode. De kerstman en zijn rendier heten u hartelijk welkom in Villa Faro Durbuy. Ook aan de tafeldecoratie werd in Villa Faro de nodige aandacht besteed. De kerstkrans met lichtjes en de lantaarn met kaarsjes aan de voordeur van het vakantiehuis zorgen voor een warm onthaal van de gasten tijdens donkere winteravonden. Kortom ons chalet in de Ardennen straalt in de winter ook gezelligheid en sfeer uit.

Herfst in de Ardennen