facebook

Durbuy activiteiten.

Boswandelingen in de Ardennen

Boswandelingen in de Ardennen

Trek je wandelschoenen aan om het land van Durbuy te ontdekken. Veel wandelroutes zijn bewegwijzerd, maar je kan ook zelf op ontdekking gaan. Een flinke boswandeling of kuieren langs de Ourthe, in Durbuy vindt elke wandelaar een wandeling naar zijn zin. Villa Faro Durbuy stelt een gedetailleerde wandelkaart ter beschikking van zijn gasten. Meer wandelkaarten zijn verkrijgbaar in de toeristische dienst van Durbuy.

Tourisme GPS | wandelroutes gps | www.marando.be

 

Mountainbiken in Durbuy

Mountainbiken in Durbuy

In de regio van Durbuy zijn heel wat paden bewegwijzerd, voor routes die qua afstand en moeilijkheidsgraad verschillen. Deze routes staan vermeld op kaarten, die u tegen betaling kunt verkrijgen bij de toeristische dienst.

Bij volgende bedrijven kan u een mountainbike huren:
www.lpm.be | www.durbuyadventure.be

gps tracks: routeyou.com

Afvaart van de Ourthe per kayak

Afvaart van de Ourthe per kayak

De afvaart van de Ourthe per kajak is een niet te missen activiteit tijdens uw verblijf in Durbuy. Samen met familie of vrienden de mooiste landschappen van de Ourthe bewonderen, gezien vanaf het water. De rivier de Ourthe doorkruist de prachtige Ardense natuur en leidt u ook langs het kasteel van Durbuy, een adembenemend uitzicht vanop het water. Slechts 5 minuutjes na het vertrek van Villa Faro Durbuy ligt u al te dobberen op het water.

www.durbuykajak.be | www.durbuyadventure.be

Five Nations Golf Club

Five Nations Golf Club

Op slechts 5 minuutjes rijden (6km) van Villa Faro Durbuy ligt de golfclub "The Five Nations", één van de meest uitdagende en aansprekende golfbanen van de Benelux.

In de prachtige heuvelachtige streek van Condroz-Famenne liggen de greens van The Five Nations Golf Club, verspreid over een domein van ca. 110 ha. Deze par 72 golfbaan, met hoogteverschillen tot wel 46 meter, is ontworpen door Gary Player en geldt als één van de vijftig mooiste banen ter wereld.

www.fivenations.nl

Chic, het regent!

Chic, het regent!

Durbuy en het land van de Ourthe bieden u een brede waaier van van binnenactiviteiten en bezoeken aan zodat u ook in de regen ten volle kunt genieten van uw verblijf in Villa Faro Durbuy

Ontdek de gids met regenactiviteiten hier!